BURDA BLUETOOTH

Nazovite nas

042 379 479

INFRACRVENE GRIJALICE > BURDA BLUETOOTH

BURDA BLUETOOTH — nova generacija grijalica

Serija infracrvenih grijalica s bežičnim upravljanjem putem BURDA aplikacije.

Burda WTG Bluetooth infracrvene grijalice temelje se na testiranim grijalicama serije TERM2000 i SMART za sve vanjske prostore. Opremljene su s Bluetooth sučeljem, a tom novom generacijom infracrvenih grijalica može se ugodno i bežično upravljati putem pametnih telefona ili tableta. Prateća BURDA aplikacija kompatibilna je sa svim iOS i Android uređajima, te se može besplatno preuzeti. Osim bežičnog upravljanja pomoću mobilne aplikacije, Bluetooth grijalicama može se upravljati i s provjerenim infracrvenim daljinskim upravljačem (raspon od oko 6 metara), ili ručno, s integriranim prekidačem na grijalici. Infracrveni daljinski upravljač koji se nalazi u setu podešen je na Unicode i kompatibilan je sa svim Burad WTG Bluetooth infracrvenim grijalicama. Pomoću ugrađenog prekidača, grijalice se mogu uključiti i isključiti ili jednostavnim pritiskom na tipku nekoliko puta prigušiti.

BURDA aplikacija

BURDA APP — besplatna!
Preuzmite besplatnu BURDA aplikaciju na:
App Store
Google Play

Infracrveni daljinski upravljač

Infracrveni daljinski upravljač koji dolazi u setu je nekodiran i kompatibilan je sa svim Burda WTG infracrvenim grijalicama. IR daljinski upravljač s varijabilnom termoregulacijom kontrolira jednu ili više grijalica u vizualnom rasponu i u radijusu od 6-7 metara

Ručni prekidač

Grijalica se može uključiti, prigušiti i isključiti pritiskom na ugrađen prekidač na grijalici jednom ili više puta

Ponuda Bluetooth IC grijalica

TERM2000 BLUETOOTH

Br. artikla: BTURCAC200V

Snažna, potpuno vodootporna Bluetooth infracrvena grijalica s 2000 W u elegantnom tankom dizajnu. Idealna za montažu na zid ili strop čak i u nezaštićenim vanjskim prostorima.

SMART TOWER BLUETOOTH

Br. artikla: BTBHST3024

Elegantna Bluetooth grijalica sa zaštitom od vode i dvije individualno podesive grijaće cijevi za pouzdanu trenutnu toplinu na terasi, balkonu i u svim zaštićenim vanjskim prostorima.

SMART BLUETOOTH

Br. artikla: BTBHS2024

Kompaktna infracrvena grijalica s Bluetooth sučeljem u bijeloj, crnoj ili srebrnoj boji sa zaštitom od prskanja vode za trenutnu toplinu u svim zaštićenim vanjskim prostorima.

Sve prednosti Bluetooth IC grijalica

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda.
Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju!