Grijači paneli

Nazovite nas

042 379 479

Grijači paneli

Ugodna toplina s dekorativnim zidnim i stropnim grijačim panelima za vaš dom, kupaonicu, ured i recepciju!

Uživajte u ugodnoj toplini uz grijače panele koji isijavaju toplinu poput sunčevih zraka za vrijeme lijepog zimskog dana! Naša ponuda grijačih panela nudi različite mogućnosti zidne ili stropne montaže, dolazi u različitom dizajnu i s različitom snagom, s ciljem prilagodbe individualnim potrebama topline. Grijači paneli rade s infracrvenim dugim valovima i pogodni su za upotrebu u svim zatvorenim prostorima. Vanjske kontrole putem radija ili dimera mogu se naći u našoj ponudi dodatne opreme. Grijači paneli pobrinut će se da vaš zrak bude čist i svjež, a da se vi osjećate ugodno.

Ponuda grijačih panela

Zahvaljujući posebnoj ERS tehnologiji slojeva, ERS grijači paneli, za razliku od ostalih, mogu zagrijavati u dva smjera: naprijed i natrag. Na prednjoj strani, efekt je pojačan infracrvenom propusnom ESG staklenom pločom, tako da se može doći i do udaljenih zidova.

Zahvaljujući površini koja se lako njeguje, grijači paneli diskretno se uklapaju na postojeći zid ili strop. Poseban unutarnji reflektorski sustav ne samo da osigurava ravnomjernu raspodjelu topline, već također i povećava učinkovitost za oko 15 do 20 posto u usporedbi s konkurentskim proizvodima.

Heatness

Inovativna tehnologija za maksimalnu učinkovitost i najbolju udobnost. Dobar grijač panel impresionira s nekoliko čimbenika; uz velik udio toplinskog zračenja, on bi trebao biti siguran i izdržljiv. Vrlo je važna i visoka učinkovitost, tj. postizanje temperature prikladne za toplinsko zračenje.

Sve prednosti na prvi pogled

Što je infracrveno?

Infracrveno zračenje potpodručje je spektra svjetlosti koje stvara Sunce. Međutim, ta vrsta svjetla ljudskom oku je nevidljiva; služi samo za zračenje topline. To znači da su infracrvene zrake odgovorne za ljudski osjet topline pozitivne zrake i ne mogu se uspoređivati s UV ili mikrovalnim zračenjem ili s X-zrakama.

Zbog različitih valnih duljina i regulirajućeg načina djelovanja, razlikujemo tri vrste infracrvenih zraka:

Infracrveno-A, kratkovalno
780 – 1.400 nm (0,8 – 1,4 µ) 3620 K – 2070 K

Infracrveno-B, srednjevalno
1.400 – 3.000 nm (1,4 – 3 µ) 2070 K – 965 K

Infracrveno-C, dugovalno
3.000 – 10.000 nm (3 – 10 µ) 965 K – 290 K

Prednosti infracrvenog grijanja!

Trenutna toplina: 90% topline dostupno je u kratkovalnom području (IRA) unutar jedne sekunde. Dok srednje i dugo valno područje (IRB i IRC) zahtijeva i do 20 minuta za maksimalno zagrijavanje

Efektivnost: efikasnost zračenja od 92%! Preko 85% energije pretvara se u toplinu. Grijalice srednjeg i dugog vala oslobađaju dio toplinske energije u zraka (konvekcijska toplina)

Pristupačnost: bez održavanja

Pokrivenost: toplina se može usmjeriti u bilo kojem smjeru

Svestranost: čak i djelomična područja mogu se učinkovito zagrijati

Performanse: širok raspon snage i do 18 000 W

Prilagođenost: intenzitet topline podesiv od 0 do 100%

Pouzdanost: životni vijek cijevi i do 5000 h – čak i uz stalno uključivanje i isključivanje

Sigurnost: otporne na udarce zbog uporabe kvarcnih cijevi

Okruženje: gotovo bez nikakve emisije i bez potrošnje kisika

Čisto: nema zagađenja od sudara zraka ili prašine

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda.
Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju!