Könighaus infracrveni grijaći paneli

Könighaus P serija svakako je apsolutni pobjednik u omjeru cijena i učinka. Jednostavan dizajn u kombinaciji sa snažnim kapacitetom grijanja.

Könighaus serija sa slikom izrađena je za vas prema vašim željama. Odaberite iz našeg ogromnog izbora slika pravi motiv za vaš novi infracrveni grijaći panel i neka grijanje bude usklađeno s vašom okolinom.

Könighaus M serija robusna je serija infracrvenih grijaćih panela koji su idealni za stropno ali i za zidnu montažu. U kombinaciji s podžbuknim bežičnim termostatom stvaraju savršenu kombinaciju za grijanje vašeg doma na moderan i učinkovit način.

Könighaus ogledalo je infracrveni grijaći panel koji će privući svaki pogled prema vašoj kupaonici. Ne samo da osigurava brzo i ugodno zagrijavanje prostorije, već također sprječava zamagljivanje ogledala u vlažnoj prostoriji.

Könighaus staklena serija dostupna je s efektom mliječnog stakla ili u crvenoj i crnoj boji. Staklena površina svakom prostoru daje dodatnu dozu elegancije i stvarno privlači poglede!

Kako bismo Könighaus infracrvene grijaće panele optimalno prilagodili svakoj potrebi, imamo i dodatnu opremu koja savršeno nadopunjuje svaki proizvod.

Zanima me...

Pošaljite nam upit za određen model infracrvene grijalice ili grijaćeg panela. U vašoj poruci navedite što vas točno zanima i očekujte brzi odgovor. Prilikom izrade ponude na sve navedene cijene dajemo i dodatan popust!

* Napomena: Vaši osobni podaci neće biti objavljeni.

Kontakt