Podrška

Nazovite nas

Podrška

Tu smo za vas.

Podrška je namijenjena svim postojećim i budućim korisnicima
Burda WTG grijalica. Prije kupnje obično se pojave pitanja poput, koliko grijalica trebam, koje grijalice odabrati, tko će ih montirati, itd.

Ovdje također možete naći obrazloženja zašto se odlučiti za Burda WTG grijalice, koje su njihove ključne prednosti u odnosu na konkurenciju, kolika je njihova potrošnja, gdje ih sve možemo koristiti, itd.

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda.
Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju!

Brojke govore same za sebe

0 +
Zadovoljnih klijenta
0
Godina iskustva
0
Uspješnih projekata

Zašto odabrati infracrvene grijalice?

Zbog sve veće potrebe ljudi za boravkom na otvorenom, električne IC grijalice idealno su sredstvo za “usmjereno” grijanje određenog područja bez nepotrebnog gubitka energije na zagrijavanje zraka između grijalice i grijanog tijela. Kod klasičnog načina grijanja izvor koji zrači toplinu prvo zagrije zrak oko sebe, a zatim taj zagrijani zrak grije površinu koja je izložena. IC grijalice rade na principu Sunca, s time da je spektar zračenja puno zdraviji jer se koristi samo infracrveno (IC) zračenje bez štetnog ultraljubičastog (UV) zračenja. Kod te vrste grijanja zrak koji se nalazi između izvora isijavanja (npr. Sunce) i izloženog tijela ne predstavlja nikakvu prepreku.

Što dobivate kupnjom infracrvenih grijalica?

Ušteda na mjesečnim troškovima čak i do 4 puta

Ne gubi se vrijeme i energija na predzagrijavanje

Efektivno i ciljano grijanje

Plaćate onoliko koliko potrošite

Bešuman rad i bez mirisa

Bez potrošnje kisika – primjereno i za zatvorene prostore

Montaža i korištenje infracrvenih grijalica?

Montaža IC grijalica je jednostavna i s minimalnim troškovima. Ovisno o vrsti prostora možemo ih pričvrstiti na zid, pod, strop ili postaviti ih na stalak/nosač, te ih zatim priključimo na izvor električne energije. Idealne su za ugradnju na terase, zimske vrtove ili u šatore. Bez problema se po potrebi mogu premještati ili dodavati nove.
Odmah po uključivanju, grijalice daju gotovo 100% iskoristive snage (92% energije pretvara se u toplinu, a preostalih 8% u svjetlost). Upravo zbog toga njihova je učinkovitost vrlo visoka, što djeluje i na psihičkoj bazi, te doprinosi efektu ugode i zagrijanosti.

Prednosti

Prednosti Burda WTG grijalica u svakom svojem segmentu posebno govore o njihovoj najvećoj mogućoj kvaliteti. Pored brige za najvišu kvalitetu i usklađenost sa standardima. Burda WTG ponosna je na mnoge svoje patente, koji jamče ekskluzivnost ponude.
VAŽNO: Povremeno se na tržištu pojavljuju jeftine kopije Burda WTG grijalica, koje su slične samo po vanjskom izgledu!

Kućište

Burda WTG grijalice imaju kućište koje je zasnovano na jedinstvenom principu, koje usprkos otvorenoj izvedbi (bez zaštitnog stakla) omogućava potpunu zaštitu od vode. Na taj se način grijače tijelo primjereno prozračuje, jer ono će sigurno postići životni vijek od 5.000 radni sati samo u slučaju, da se iznutra ne pregrijava. Kućišta su otporna na koroziju, za potrebe servisa i održavanja mogu se više puta rastaviti. Naša premium serija grijalica TERM imaju kućište iz eloksiranog masivnog aluminija, što im jamči isti izgled nakon 10 i više godina.

Reflektirajuća površina

Reflektirajuće površine su od ključnog značenja za učinkovitost grijalice. Zato Burda WTG posvećuje posebnu pozornost njihovoj konstrukciji. Visoko polirane reflektirajuće površine zajedno sa brižno promišljenim položajem i oblikom, jamče jednakomjerno raspršavnje toplinskih zraka po cijeloj površini grijanja. Serija TERM još ima dodatni bipolarni učinak reflektiranja.
Naše reflektirajuće površine imaju vrlo važnu prednost u odnosu na konkurenciju jer Burda WTG grijalice ne uzrokuju neprijatni osjećaj, jer točkasto isijavanje uzrokuje neprijatni osjećaj svrbeži npr. na vlasištima.

Grijaće tijelo

Burda WTG grijalice imaju ugrađena grijaća tijela “žarulje” od dokazano kvalitetnih partnerskih proizvođača, oni ih proizvode posebno za Burda WTG. Svi uvijek stremimo k najboljima, gdje spada i Burda WTG. Trenutno u seriji TERM ugrađene su grijaća tijela Dr.Fischer / Philips HeLeN Gold, dok su u seriji SMART ugrađene HANA HeLeN Gold. Sve žarulje imaju predviđeni životni vijek od 5.000 radnih sati, što zbog jedinstvenog oblika i konstrukcije kućišta postižu bez poteškoća.

Potrošnja

Potrošnja električnih grijalica ovisi o snazi, zato je ovdje od ključnog značenja iskorištenje grijalica. Burda WTG grijalice spadaju među grijalice sa najvećim iskorištenjem, čak do 92 %. Što znači, da Burda WTG grijalica snage 2 kW grije sa istom učinkovitošću, kao sa klasičnom infra grijalicom snage 4 kW.
Važno: Infra zrake dijele se na tri valne dužine, na duge, srednje i kratke valove. Jedino kratki valovi kod prolaza kroz zrak ne oslobađaju toplinu, nego prilikom nailaska na materiju koja je gušća od zraka. Što posljedično znači, da one griju samo tijela (prepreku) a ne zrak.

Princip djelovanja

Burda WTG grijalice djeluju na principu infracrvenog kratkovalnog zračenja, koje su dio spektra valova identičnih sunčanim zrakama. Prednost je u visokom iskorištenju jer infracrveni kratki valovi ne zagrijavaju zrak nego tijela i predmete. Rezultat je maksimalni učinak ili učinkovitost od 92%, što se ne može postići sa nijednim drugim načinom zagrijavanja.
VRLO VAŽNO: Infracrveno kratkovalno zračenje nije štetno za zdravlje, štoviše one imaju umirujuće učinke na koži, tako imaju vrlo široki spektar korištenja u medicini.

Certifikati

U moderno doba globalizacije ima sve manje proizvoda europskoga porijekla koja su usklađena sa europskim normativima i standardima. Proizvođač Burda WTG kao europski proizvođač, strogo se pridržava propisanih europskih standarda, koji su između ostalog najzahtjevniji na svijetu. Svi proizvodi izrađeni su u skladu sa CE standardom, korišteni materijali u skladu su sa FCC, RoHs standardima, ispitani su prema GS i ETL standardima.

Zanima me...

Pošaljite nam upit za određen model infracrvene grijalice ili grijaćeg panela. U vašoj poruci navedite što vas točno zanima i očekujte brzi odgovor. Prilikom izrade ponude na sve navedene cijene dajemo i dodatan popust!

* Napomena: Vaši osobni podaci neće biti objavljeni.

Kontakt