Prednosti infracrvenih kratkovalnih grijalica

Nazovite nas

042 379 479

Prednosti infracrvenih kratkovalnih grijalica

Nije svaka električna grijalica, infracrvena grijalica

Električne grijalice mnogo su štedljivije od plinskih, ne sagorijevaju kisik i ne ispuštaju štetne plinove. Djeluju nečujno, udobno i trenutno tj. odmah nakon uključivanja.

Nije svaka infracrvena grijalica, kratkovalna grijalica

Jedino infracrveni kratki val prolazi kroz zrak a da pritom ne oslobađa toplinu, štoviše toplina se oslobađa tek kod nailaska na materiju gušću od zraka. Na taj način griju se samo tijela a ne zrak, rezultat čega je da nema nepotrebnih gubitaka. Infracrveni kratki val osigurava iskorištenje od 92%, što se ne može postići sa nijednim drugim načinom grijanja. Toplinske infracrvene zrake klasificiraju (dijele) se na tri valne dužine i to: na kratke (klasa A), srednje (klasa B) i na duge valove (klasa C). Toplinske zrake klase A imaju najveću učinkovitost tj. postižu veću toplinu uz istu potrošenu električnu energiju u odnosu na grijalice klase B ili C.

Nije svaka kratkovalna grijalica, Burda WTG grijalica

Njemački proizvođač Burda WTG skoro je 30 godina vodeći proizvođač infracrvenih kratkovalnih grijalica sa mnogim patentiranim rješenjima, što znači pouzdanost, kvalitetu, sigurnost i ekskluzivnost. Sa svojim vrlo opsežnim asortimanom grijalica i dodatne opreme, postiže se najbolji omjer kvalitete i cijene.

Također Burda WTG je jedini proizvođač na svijetu koji proizvodi grijalice pod nazivom PERFECTCLIME koje imaju patentirani sistem za grijanje i hlađenje terasa (sve u jednom proizvodu). Iskustva, tradicija i inovativnost govore sama za sebe, a na Vama je kome će te vjerovati?

Usporedba troškova kod jednakog učinka zagrijavanja određenog prostora, pokazuje ekonomsku opravdanost korištenja plinske, klasične električne grijalice ili infracrvene kratkovalne grijalice.

Plinska grijalica Električna klasična BURDA BURDA PerfectClime

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda.
Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju!

Zanima me...

Pošaljite nam upit za određen model infracrvene grijalice ili grijaćeg panela. U vašoj poruci navedite što vas točno zanima i očekujte brzi odgovor. Prilikom izrade ponude na sve navedene cijene dajemo i dodatan popust!

* Napomena: Vaši osobni podaci neće biti objavljeni.

Kontakt