SMART IP24

NAZOVITE NAS

042 379 479

SMART >> SMART IP24

SMART IP24

Kompaktna LOW GLARE generacija infracrvenih grijalica!

Elegantne, vrlo učinkovite infracrvene grijalice u crnoj, srebrnoj ili bijeloj boji. SMART IP24 grijalice vrlo su kompaktne veličine i pogodne su za sve zaštićene vanjske prostore. Praktične grijalice mogu se koristiti u radnom okruženju, kao i na terasi ili balkonu. Dolaze s zaštitom protiv prskanja vode, IP24, što jamči optimalnu distribuciju topline u velikom području – pametan način grijanja!

Inovativna LOW GLARE tehnologija doprinosi toploj i ugodnoj atmosferi, a poseban postupak premazivanja grijaćih cijevi osigurava značajno smanjenje intenziteta svjetlosti infracrvenog svijetla – bez ugrožavanja toplinske snage.

ZAŠTITA OD PRSKANJA

IP24 za zaštićene vanjske prostore

LOW GLARE

smanjen intenzitet crvenog svjetla

TRENUTNA TOPLINA

bez dugog čekanja

Ponuda SMART IP24 IC grijalica

SMART IP24 SMART BLUETOOTH IP24

Br. artikla: BHS1524/2024 / BTBHS2024

Kompaktne pojedinačne infracrvene grijalice u raznim bojama za trenutnu toplinu u zaštićenim vanjskim prostorima. Dostupne i s Bluetooth-om za bežično upravljanje grijalicom pomoću pametnog telefona.

SMART S IP24
 

Br. artikla: BHSS1524 / 2024
 

SMART infracrvene grijalice s prekidačem za kontrolu od 0/50%/100%! Kompaktna SMART S IP24 grijalica u bijeloj, srebrnoj ili crnoj boji nudi uštedu energije u privatnim, javnim ili industrijskim prostorima.

SMART MULTI IP24
 

Br. artikla: BHS3024/4024/6024
 

Snažne, vodootporne i robusne dvostruke ili trostruke infracrvene grijalice posebno su pogodne za veće vanjske prostore i pružaju pouzdanu trenutnu toplinu u svim zaštićenim područjima.

SMART TOWER IP24 TOWER BLUETOOTH IP24

Br. artikla: BHST3024 / BTBHST3024

Dobro dizajnirane samostojeće grijalice SMART TOWER s dvije grijaće cijevi nude izvrsnu mobilnu toplinsku snagu i različite mogućnosti korištenje u privatnom, komercijalnom i industrijskom okruženju. U kombinaciji s toplinskom udobnošću gumba za regulaciju topline u četiri razine i vertikalnim dizajnom koji štedi prostor, SMART TOWER serija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i dizajnu. Dostupne i sa Bluetooth-om.

Konfiguracije modela SMART IP24

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda. Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju.