SMART IP24

Nazovite nas

042 379 479

INFRACRVENE GRIJALICE > SMART > SMART IP24

SMART IP24

Kompaktna LOW GLARE generacija infracrvenih grijalica!

Elegantne, vrlo učinkovite infracrvene grijalice u crnoj, srebrnoj ili bijeloj boji. SMART IP24 grijalice vrlo su kompaktne veličine i pogodne su za sve zaštićene vanjske prostore. Praktične grijalice mogu se koristiti u radnom okruženju, kao i na terasi ili balkonu. Dolaze s zaštitom protiv prskanja vode, IP24, što jamči optimalnu distribuciju topline u velikom području – pametan način grijanja!

Inovativna LOW GLARE tehnologija doprinosi toploj i ugodnoj atmosferi, a poseban postupak premazivanja grijaćih cijevi osigurava značajno smanjenje intenziteta svjetlosti infracrvenog svijetla – bez ugrožavanja toplinske snage.

S ZAŠTITOM OD PRSKANJA

IP24 za zaštićene vanjske prostore

LOW GLARE

Smanjen intenzitet crvenog svjetla

TRENUTNA TOPLINA

Bez dugog čekanja

Ponuda SMART IP24 IC grijalica

SMART S IP24

Br. artikla: BHSS1524/2024

SMART infracrvene grijalice s prekidačem za kontrolu od 0 / 50% / 100%! Kompaktna SMART S IP24 grijalica u bijeloj, srebrnoj ili crnoj boji nudi uštedu energije u privatnim, javnim ili industrijskim prostorima.

SMART MULTI IP24

Br. artikla: BHS3024/4024/6024

Snažne, vodootporne i robusne dvostruke ili trostruke infracrvene grijalice posebno su pogodne za veće vanjske prostore i pružaju pouzdanu trenutnu toplinu u svim zaštićenim područjima.

SMART TOWER IP24

Br. artikla: BHST3024

Dobro dizajnirane samostojeće grijalice SMART TOWER s dvije grijaće cijevi nude izvrsnu mobilnu toplinsku snagu i različite mogućnosti korištenje u privatnom, komercijalnom i industrijskom okruženju. U kombinaciji s toplinskom udobnošću gumba za regulaciju topline u četiri razine i vertikalnim dizajnom koji štedi prostor, SMART TOWER serija postavlja nove standarde u funkcionalnosti i dizajnu. Dostupne i sa Bluetootom.

SMART IP24 SMART BLUETOOTH IP24

Br. artikla: BHS1524/2024 / BTBHS2024

Kompaktne pojedinačne infracrvene grijalice u raznim bojama za trenutnu toplinu u zaštićenim vanjskim prostorima. Dostupne i s Bluetooth-om za bežično upravljanje grijalicom pomoću pametnog telefona.

Konfiguracije modela SMART IP24

Spavajte u apsolutnom miru,
probudite se u toplom domu!

U hladnim danima uživajte u prednostima naših proizvoda.
Bilo da se nalazite na otvorenom ili zatvorenom, naši proizvodi su tu da vas griju!